Fransar

Fransförlängning info

Fransförlängning är en av de behandlingar som växt snabbast på salonger runt om i landet. Effekterna och fördelarna med en fransförlängning är många. Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Jag presenterar alltid den mest förskönande appliceringsformen för just dina ögon och din ansiktsform samt självklart dina egna önskemål. Den kundanpassade appliceringen baseras på hur dina naturliga fransar ser ut, dina ögon och din ansiktsform samt självklart dina egna önskemål.

Behandlingen börjar med att jag berättar hur behandlingen kommer att gå till. Därefter skyddas dina underfransar innan appliceringsarbetet efter korrekt kundanpassning påbörjas. Under hela behandlingen ligger du bekvämt med slutna ögon på en fransbänk. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar. Varje öga får ca 60-150 st nya fransar, beroende på hur många egna naturliga fransar du har. Fransarna är av syntet och limmas fast med ett svart lim framtaget för fransförlängning. Behandlingen tar ca 2 timmar. jag anpassar fransförlängningen efter dina naturliga fransar så att dina fransar inte slits i onödan.

Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet innan ni avslutar med att boka tid för din första påfyllning inom 3-4 veckor.

SKÖDSELRÅD:

  • Innan behandling: ha ej smink på dig vid behandlingen eller fet oljebaserad ögonkräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängningen om du har haft infektion i ögonen minst tre v innan. Inte vara gravid och under 90 dagar gången.
  • Efter behandlingen vänta 24 timmar med att dusch, bada solarium, eller bada bastu. Detta är för att limmet ska härda tillräckligt.
  • Borsta fransarna 2 gånger om dagen med borsten du får av mig
  • gnugga ej ögonen och använd igen kräm på fransarna.
  • Försökt inte ta bort fransarna på egen hand, då kan dina egna skadas.
  • Tvätta fransarna och ansiktet 2 gånger om dagen.
  • Använd endast vattenbaserad mascara.

Jag är certifierad i både singel, volym och Megavolym och kan där med erbjuda dig alla tre behandlingarna.

SINGEL
Den traditionella singelstekniken, idag kallad Classic, innebär att man endast applicerar
en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans.

VOLYM

Med denna teknik kan man skapa magiska ögon. Flera tunna fransar skaps till ett knippe som appliceras på en naturlig frans. Med volym kan man göra både tjocka maffiga fransar men också naturligt fluffiga och neutrala fransar.

MEGAVOLYM

Detta är väldigt nytt och skapar en look med ännu mer fransar och ett svartare resultat. De är en ny tekning där små trixa kan skapa magi .

BOKA HÄR